Skip to content

Annuleringsbeleid

Annuleringsbeleid voor Excellence

Bij Excellence streven we ernaar om onze cliënten de best mogelijke zorg en aandacht te bieden. Om dit te waarborgen, hanteren wij een strikt annuleringsbeleid. Dit beleid helpt ons om onze agenda efficiënt te beheren en ervoor te zorgen dat alle cliënten tijdig de zorg krijgen die zij nodig hebben.

Annuleringsvoorwaarden

1. Melding van Annulering

– Annuleringen dienen minimaal 24 uur voor de geplande afspraak te worden doorgegeven. Dit kan telefonisch via [telefoonnummer] of per e-mail via [e-mailadres].

2. Kosten bij Late Annulering

– Voor annuleringen die minder dan 24 uur voor de afspraak worden doorgegeven, wordt 50% van de kosten van de geplande sessie in rekening gebracht.

3. No-Show Beleid

– Indien u niet verschijnt op uw afspraak zonder voorafgaande melding, wordt 100% van de kosten van de geplande sessie in rekening gebracht.

4. Uitzonderingen

– Wij begrijpen dat er zich uitzonderlijke omstandigheden kunnen voordoen. In geval van een noodgeval of onvoorziene situatie, vragen wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Wij zullen dergelijke situaties per geval beoordelen.

5. Recidivisten

– Bij herhaaldelijk niet tijdig afzeggen of niet verschijnen op afspraken behouden wij ons het recht voor om het volledige consult in rekening te brengen. Bovendien kunnen wij ervoor kiezen om vervolgafspraken te weigeren of deze vooraf in rekening te brengen.

Betalingsvoorwaarden

– De annuleringskosten worden automatisch in rekening gebracht via de betalingsmethode die bij ons bekend is. Indien deze methode niet beschikbaar is, ontvangt u een factuur die binnen 14 dagen voldaan dient te worden.

Wijzigingen en Contact

– Excellence behoudt zich het recht voor om dit annuleringsbeleid te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen tijdig aan alle cliënten worden gecommuniceerd.

– Voor vragen of verdere uitleg over ons annuleringsbeleid kunt u contact opnemen met onze receptie via 0416209112 of planning@excellenceneurologie.nl

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Team Excellence